Nieuws

MOTO MORINI nieuws

MOTO MORINI sluit distributieovereenkomst met  Sima en Motomondo voor het grootste deel van Europa

Moto Morini S.r.l. heeft een overeenkomst gesloten met SIMA en MotoMondo voor de distributie van Moto Morini Motorfietsen in de landen waar zij actief zijn. SIMA heeft hiermee haar distributie overeenkomst voor Frankrijk vernieuwd en uitgebreid, terwijl MotoMondo vanaf 1 augustus importeur wordt voor het Italiaanse klassieke merk Moto Morini voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, UK en Ierland.

Vice General Manager van Moto Morini, Alberto Monni: “Het is met groot genoegen dat wij de start van de relatie met SIMA/ MotoMondo voor de distributie van Moto Morini in talrijke en belangrijke Europese landen mededelen. Voor ons is dit het begin van een samenwerking die Moto Morini naar de posities zal brengen die tellen in de Europese motorwereld. De grote distributie ervaring van SIMA/ MotoMondo gecombineerd met de uniciteit, persoonlijkheid en kwaliteit van onze motorfietsen kan alleen maar een succes worden.”

45 jaar ervaring
Fred Fourgeaud, president van SIMA: Bij SIMA draait alles om passie, met meer dan 45 jaar ervaring in de import van prestigieuze merken als Ossa, Husqvarna, MV Agusta en zelfs Ducati. Dus toen Moto Morini besloot om terug te keren op de Europese markt met een aantal geweldige projecten, besloten zij om samen te werken met de belangrijkste speler voor dergelijke uitdagingen, SIMA. Voor deze nieuwe uitdaging zal SIMA, samen met haar belangrijkste zakenpartner MotoMondo, vanaf 1 augustus voor Moto Morini 8 landen bestrijken. Altijd alert op markttrends en met meer dan 650 dealers in Europa, hebben SIMA en MotoMondo een aantal maanden aan dit distributie project gewerkt, om Europese motorrijders het beste product, het beste dealernetwerk en zeker ook de beste service en ondersteuning te kunnen bieden.

Informatieve website
Motomondo MD Jan Ykema is zeer trots dat Moto Morini, MotoMondo heeft gekozen om hun geweldige merk te verdelen met een indrukwekkend gamma aan spannende modellen dat in aantocht is. Het eerste model dat op de markt zal komen is de X-Cape die eind september wordt verwacht. Het volgende model dat op de markt zal komen, zal worden gelanceerd op de EICMA in november van dit jaar. In afwachting van de definitieve nieuwe Europese corporate website, nodigen wij u uit alvast een kijkje te nemen op https://www.motomorini-motorcycles.com/  

Op de website kan men de geschiedenis van Moto Morini vinden en veel ander interessant materiaal zoals foto’s en video’s. In de nabije toekomst zal ook de lijst van dealers in de verschillende landen te vinden zijn. Het netwerk wordt momenteel opgebouwd en zal operationeel zijn als de eerste X-CAPE modellen arriveren.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.