Nieuws

JMPB ONDERDELEN HOOFDSPONSOR BROMFIETTS TT

Beleef met JMPB de Bromfiets-TT, zaterdag 14 sept. TT Circuit Assen

Internationale online-onderdelenleverancier JMPB Onderdelen uit Dedemsvaart wordt hoofdsponsor van de jaarlijkse ´TT voor bromfietsen’. Zaterdag 14 september reizen bromfietsers vanuit alle windrichtingen af naar het TT Circuit Assen voor het (her)beleven van hun ‘brommertijd’. De JMPB Parts BromfieTTs is na 10 jaar uitgegroeid tot het grootste bromfietsevenement van Nederland. Mede dankzij de promotie van JMPB komen er ieder jaar meer bromfietsers uit het buitenland naar Assen om te ‘brommen op de TT-baan’.

Internationale specialist in brommeronderdelen
JMPB Onderdelen is gespecialiseerd in de online verkoop van onderdelen voor klassieke bromfietsen van historische merken als Zündapp, Kreidler, Yamaha, Tomos, Puch Ciao, Sachs en meer. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Martijn Beniers en Jeroen Praas uit Dedemsvaart en is de afgelopen 19 jaar uitgegroeid tot een specialist in brommeronderdelen met klanten in vrijwel alle landen op de wereld.

‘Terug naar die onbezorgde brommertijd’
Tijdens de JMPB BromfieTTs staat het TT-circuit de hele dag in het teken van de 50cc-tweewieler die jarenlang het straatbeeld in Nederland bepaalde. Aangevoerd door social media-community ‘Mafketels’ beleven bromfietsbestuurders de legendarische TT-baan. Onder de bezoekers zijn volwassenen die ooit als puber op de brommer naar de TT gingen om de snelste motorracers ter wereld in actie te zien, echtparen die hun ‘verkering’ opnieuw beleven, opa’s met hun kleinzonen en groepen brommervrienden en -vriendinnen. Iedereen heeft een eigen herinnering aan de ‘onbezorgde brommertijd’ en beleeft deze opnieuw tijdens de JMPB BromfieTTs.

Programma
Bezoekers vergapen zich niet alleen aan de rijdende bromfietsen, maar dankzij JMPB, Brouwer Motors en ‘Mafketels’ ook aan tot in de puntjes gerestaureerde originele, of juist sterk verbouwde exemplaren. Naast het ‘brommen op de TT-baan’ wordt er binnen het programma van het TABAC Classic GP-weekend gedurende de dag geracet met historische voertuigen.

Entree en aanvang
De JMPB BromfieTTs vindt plaats op zaterdag 14 september aanstaande van 10.00 uur tot 18.00 uur op het TT Circuit Assen. De entree met bromfiets inclusief ‘brommen op de TT-baan’ bedraagt 40 Euro. Voor bezoekers / passagiers geldt de reguliere entreeprijs van 35 euro voor de overkoepelende TABAC Classic GP Assen.

Info: LDP International b.v., E. info@bromfietts.nl T. 0592-318 055 W. www.bromfietts.nl

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.