Over Het Motorrijwiel

Het MotorRijwiel is het tijdschrift dat zich volledig richt op klassieke en veteraanmotoren, scooters, bromfietsen en hulpmotoren. Zeg maar motoren van zo’n 20 jaar en ouder.

In het 100 pagina’s dikke magazine lees je in elk nummer van Het MotorRijwiel artikelen over klassieke motoren, races en demoritten, crosses etc., over practische sleuteltechniek, musea, oud-coureurs en de tweewielerhistorie in het algemeen. Beurs- en evenementenverslagen ontbreken ook niet en een populaire rubriek is ongetwijfeld Klassiekermarkt, waarin u elke keer honderden particuliere advertenties aantreft. En: voor (particuliere) abonnees is adverteren in Klassiekermarkt gratis!

De nieuwsrubriek ‘Prikbord’ houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op klassiekergebied en in ‘Reflector’ kunt je als lezer je reacties kwijt. In ‘Agenda’ treft je een overzicht van alle belangrijke klassieke-tweewielerevenementen in Europa aan.

Kortom: van motorrijwiel tot rijwielmotor: Het MotorRijwiel!

Het MotorRijwiel verschijnt elke twee maanden. De losse-nummerprijs is €7,25 (België: €7,75) en een abonnement kost slechts €39,50 in Nederland en €59,00 in België.

Verschijndata 2021:

editie 1  vrijdag  12 februari
editie 2 vrijdag  16 april
editie 3 vrijdag  11 juni
editie 4 vrijdag  6 augustus
editie 5 vrijdag  8 oktober
editie 6 vrijdag  10 december

 

 

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.