Nieuws

27 – 28 april TECHNORAMA ULM

PERSBERICHT

Technorama Ulm – DE oldtimermarkt in Europa – een paradijs voor liefhebbers van oldtimers

Weekend van: 27 – 28 april

De Donaustad Ulm vertegenwoordigt een van de meest traditionele, internationale markten voor reserveonderdelen in Europa met een uitstekend assortiment voor vele merken. De oldtimerscene beleeft een reis door zijn geschiedenis en een markt voor originele reserveonderdelen, omringd door de geuren van leer, benzine en nostalgie. Volgens “de vroege vogel vangt de beste worm” staan de monteurs en verzamelaars ’s morgens vroeg voor de poorten en wachten ze reikhalzend uit naar binnenkomst. Met het verlanglijstje in het achterhoofd of op papier gaan ze op zoek naar onderdelen, gereedschappen, literatuur, etc.

Iedereen die wil, kan in één dag over het 40.000 vierkante meter grote tentoonstellingsterrein lopen en zien wat uitvinders en briljante ingenieurs in de loop van de tijd hebben gebouwd. De zoektocht naar onderdelen en de gesprekken tussen gelijkgestemden zijn een plezier voor de 20.000 bezoekers. De 800 exposanten zijn blij met de goede zaken en de positieve reacties van bezoekers van heinde en verre. Auto’s, motoren en brommers komen aan bod, restauratieobjecten worden beoordeeld en onderdelen, accessoires, etc. worden over de toonbank geschoven. Er zijn weer tal van Italiaanse exposanten ter plaatse, met Vespa’s etc. Sommige bezoekers waren vorig jaar zo succesvol in hun zoektocht dat ze hun onderdelen in etappes naar huis moesten rijden.

De clubs, verenigingen en IG’s zijn ook een aantrekkelijk aanspreekpunt voor bezoekers, die hun auto’s en motorfietsen presenteren en nuttige informatie doorgeven.

De openingstijden zijn op zaterdag van 9 tot 18 uur en op zondag van 9 tot 16 uur. De dagkaart kost 15 euro, met korting 12 euro. Bezoek ons op www.technorama.de!

Meer informatie vind je: www.technorama.de of op Facebook en Instagram:

Facebook: www.facebook.de/technorama.der.oldtimermarkt.in.europa

Instagram: www.instagram.com/technorama_der.oldtimermarkt

Organiser Technorama:

Jens Güttinger e. K., Ulm

Telefoon: 0049 (0)731 189 68-0

E-mailadres: info@technorama.de

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.