Nieuws

Mini-college tijdens de Central Classics Beurs te Houten

15 maal de wereld rond met een klassieke motor!

Wie kan dat zeggen? En dan ook nog met de zelfde motor? Met bijna 600.000 km op de teller van hun Royal Enfield blikken Benno en Thecla Graas terug op onvergetelijke ontmoetingen met vreemde stammen, wilde dieren, in adembenemende landschappen. En op onmogelijke situaties met technische mankementen, zoals het kapotte bigend-lager in de verlatenheid van Patagonië, of de gebroken krukas op de zuidelijkste punt van moeder aarde. Maar altijd was daar weer hulp die hen verder bracht. Vaak houtje touwtje, met een blikje, rubber of  kurkje.

Tijdens de Central Classics beurs op 16 en 17 december  vertellen zij in mini-colleges over hun avonturen in diverse uithoeken van de wereld, begeleid met prachtige foto’s, vastgelegd in fraaie boeken.

Een week voor Kerst

De 10.000 m2 van Expo Houten worden weer gevuld met een mix van standhouders uit binnen- en buitenland en de meest uiteen lopende zaken op motor- en bromfietsgebied vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Hoofdzaak zijn natuurlijk de klassieke tweewielers zelf, motoren en bromfietsen en de onderdelen. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er zeker een variërend aanbod is.

Spullen over? Kom staan!

Schuur opgeruimd, garage uitgemest of wat leuke motor- of brommerspullen over? Meld je dan aan voor een stand op de beurs (denk wel a.u.b. aan de 1980 bouwjaargrens). Gewoon proberen, tussen de professionele standhouders staan meer particulieren die er een mooi weekend van maken. En samen met wat vrienden wordt het alleen maar leuker!

Gratis parkeren

Iedere hal heeft een terras om van een drankje en een hapje te kunnen genieten, én dan is er het restaurant om uitgebreider te eten. Alles bij elkaar kun je gemakkelijk een dag op de beurs doorbrengen. Entree/E-tickets € 15, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, en parkeren is gratis. Vier kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27. Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten.

Central Classics, in het hart van Nederland!

Zaterdag 16  en zondag 17 december, Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Entree € 15,00, dames en kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor up-to-date informatie en info over de standhouders op www.CentralClassics.nl.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.