Nieuws

LEESTIP! ‘De coureur’ van Paul van Hooff

Auteur Paul Van Hooff maakte als schrijver en avonturier naam met de bejubelde reisboeken ‘Man in het zadel’ en ‘Van hier tot Tokio.’ Afgelopen 15 juli verscheen zijn eerste roman met de titel: ‘De coureur’. Een 272 pagina’s tellende paperback ( ISBN 978-94-93095-57-1 ), uitgegeven door uitgeverij Brandt met een verkoopprijs van € 20,-.

Het hele bestaan van motorcoureur Vik Hofstede is gericht op snelle rondetijden. Tot zijn professionele carrière hard en onvoorzien ten einde komt. Zoekend naar een nieuw evenwicht krijgt Vik nog een klap te verwerken: zijn vader heeft niet lang meer te leven. Als laatste wens zou hij graag de uiterst zeldzame Vincent Black Shadow in handen krijgen, tot 1969 in bezit van dichter en motorfanaat Jan Hanlo. Natuurlijk begeert hij dit object niet zonder reden…

Samen met zijn nieuwe liefde onderneemt Vik de zoektocht voor zijn vader, die hen onder meer naar Limburg, Friesland en Argentinië brengt. Lukt het hem om de Black Shadow te bemachtigen voordat zijn vader overlijdt? En wat is diens verhaal bij deze legendarische motor? Opnieuw is de coureur verwikkeld in een onverbiddelijke strijd tegen de klok, maar deze keer terug in de tijd.

Iets voor in de vakantie? Vraag je boekhandel of zoek een verkoper via Google.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.