Nieuws

14-15 januari 2023 MotoVelo Rosmalen

PERSBERICHT van de organisatie

MotoVelo, de grootste oldtimer beurs op het gebied van tweewielers in de Benelux op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 in Autotron ‘s Hertogenbosch.

Rosmalen, – MotoVelo is de nieuwe naam voor de  grootste oldtimerbeurs op het gebied van Motoren, Bromfietsen en Fietsen.

Bij de trouwe bezoeker is dit evenement beter bekend als Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen. Vanaf deze editie wordt deze beurs in een nieuw jasje gegoten met een nieuwe naam en logo; MotoVelo. Volgens de organisator van deze beurs Mark Albada Jelgersma van Oldtimerproducties verdient deze gerenommeerde beurs na vele edities zijn eigen identiteit en uitstraling. De naam en het nieuwe logo geeft meteen duidelijkheid over wat deze beurs nu precies inhoudt.

MotoVelo is tevens de opening van het nieuwe beursseizoen en een van de grootste tweewielerbeurzen van de Benelux. Deze editie van MotoVelo 2023 heeft als thema “van Roest tot Raspaard”. De Pieckzaal is tijdens deze beurs dan ook omgetoverd in het Patina Paleis. Daarnaast zal Eventron ingezet worden voor fietsen en toebehoren. Het Expodome zal gevuld zijn met handelaren op o.a. het gebied van onderdelen, gereedschappen, accessoires, miniaturen, boeken/documentatie en natuurlijk ook motoren en bromfietsen. Op de vide zullen vele clubs zich presenteren aan het publiek met een mooi overzicht van het verleden op het gebied van tweewielers.

Kortom, er is tijdens deze beurs veel te zien en te beleven, dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Informatie en openingstijden

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2023 is MotoVelo 2023 (adres: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen) geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt online € 12,50 euro en € 13,50 aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Parkeren is gratis. (HMR: Helaas bleek dit niet het geval! Er werd € 8,00 in rekening gebracht! ) Kijk voor meer informatie op www.oldtimerproducties.nl

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.