Nieuws

Voor de laatste keer Motormarkt Hardenberg

Na 45 jaar is het helaas over en sluiten voor de Hardenbergse Motormarkt. De organisatie ziet zich tot deze stap genoodzaakt door een gebrek aan vrijwilligers. Op 25 maart staat de laatste editie gepland.

“De Motormarkt Hardenberg is een paradijs voor de liefhebber”, staat op de eigen website te lezen en daarvan is geen woord gelogen. De entree is betaalbaar, de markt is met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte immens en het aanbod is al net zo immens en divers.

Leden van de Collendoornse motorclub De Gasschoeve organiseerden in 1978 de eerste beurs omdat ze vonden dat er destijds een gebrek aan betaalbare onderdelen voor klassiekers was. De beurs was direct vanaf de start zo’n succes dat de motorclub later twee beurzen per jaar – een in het voorjaar en een in het najaar – organiseerde.

Door corona en de Mkz-crisis werden de laatste jaren sommige edities noodgedwongen afgeblazen. Toch is het vooral de vergijzing onder de leden van motorclub De Gasschoeve die het organiseren bemoeilijkt. Wie nog een keer wil genieten van Hardenberg is 25 maart welkom op de vertrouwde locatie: Manege Hoogenweg in Hoogenweg.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.