Nieuws

Vacature redacteur

Voor Het MotorRijwiel, MotoPlus en Noppennieuws zijn we per direct op zoek naar een: ALLROUND REDACTEUR (40 UUR) Heb je een passie voor alles wat met motoren te maken heeft, journalistieke ervaring (pré), een creatief brein en een goede pen?

Kunnen we je op pad sturen voor een reportage of een rij-impressie? Weet je onze doelgroep te verrassen, amuseren en informeren met originele en creatieve content in de breedste zin van het woord? Ben je een teamspeler die zich rond de deadline volledig inzet om samen met je collega’s een zo mooi en goed mogelijk blad naar de drukker te sturen? Kun je online content naar offline vertalen en vice versa en kunnen we er van op aan dat je onze lezers en volgers online op de hoogte houdt van alles wat relevant voor ze is en verbaas je ons met je creatieve ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij bieden een zeer uitdagende baan in een klein, vast team en diverse freelance redacteuren binnen een ambitieus en groeiend bedrijf. Toekomstige locatie regio Holten-Rijssen. Marktconforme arbeidsvoorwaarden horen daar natuurlijk bij.

Interesse? Dan horen we graag van je. Stuur ons vóór 31 maart een korte motivatie en je CV, maar ook je eerdere publicaties, blogs en artikelen. Een motorrijbewijs is een pré. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Hidding, + 31 (0) 315-270 330 of jeroen@motoplus.nl. Een motivatie met CV stuur je naar: redactie@motoplus.nl

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.