Nieuws

Update voor Moto Guzzi V7 en V9 

Moto Guzzi heeft haar V7 en V9 een stuk dichter bij elkaar gebracht. Beide motoren zijn voor 2021 namelijk uitgerust met de 850 cc Euro5-V-twin, die afgeleid is van de krachtbron uit de V85 TT.

In de V7 en V9 is het vermogen van het blok echter iets getemperd, want beide motoren hebben een top van 65 pk en 73 Nm koppel. Vanwege het nieuwe blok is het frame van de V7 en V9 eveneens licht aangepast. Zo is het stalen buizenframe ter hoogte van het balhoofd extra verstevigd. Verder heeft Guzzi de voetsteunpositie, het zadel en de schokdempers van de V7 aangepast, voor meer comfortGuzzi brengt de nieuwe V7 in twee reeds bekende varianten uit: de V7 Special en de V7 Stone. De V7 Stone is daarbij de wat modernere variant met een digitaal dashboard, ledkoplamp en aluminium gietwielen. De V7 Special is wat klassieker met spaakwielen, analoge tellers en een traditionele ronde koplamp. Bij de kleurstellingen is er bij de Stone keuze uit zwart, blauw en oranje, de Special komt er in het donkerblauw en grijs. 

Ook de V9 is er in twee reeds bekende uitvoeringen: de Bobber en de Roamer. Beide modellen zijn standaard uitgerust met een instelbare tractiecontrole en de Bobber heeft daarnaast een nieuw zadel, nieuwe zijpanelen, een korter voorspatbord, digitaal dashboard en ledverlichting. De V9 Roamer is er in de kleur Grigio Lunareterwijl de V9 Bobber er in Nero Essenziale is. Hoeveel ze gaan kosten, wordt later bekendgemaakt. 

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.