Nieuws

NIEUW!!! Het MotorRijwiel 187

Inmiddels verzonden naar onze gewaardeerde abonnees en adverteerders en vanaf nu tot en met week 8 in de betere Benelux winkels en diverse verkooppunten: de nieuwe editie van HMR 187.

Een korte greep uit de boordevolle inhoud… Jaaa! Daar is ‘ie weer: de nieuwjaarspuzzel waarmee ook nog eens leuke prijsjes zijn te winnen, een fraai portret van en BMW R16, een rijimpressie van een zeldzame NOVA-JAP 500SV, we interviewden Mr Bromfiets, Wout Meppelink, de Sparta Motorclub bestaat 30 jaar, we bezochten de klassieke legerclub Nederland, we waren bij de 4-urige MOPFEST Endurance, het driecilinder treffen en 50 jaar speedway België, we bekijken een OSSA E73 SDR, in ‘Uit de pionierstijd’ maken we een diepe buiging voor de ARIEL 1904, een zinderende reportage over de blijvend fascinerende EGLI-VINCENT, we rijden op een SUZUKI GS1000S, bekijken een Moto Guzzi Ambassador en natuurlijk ontbreken Vers van de pers, Langs weg en heg, PRIKBORD, AGENDA, Filmclub, de succesvolle rubriek EERSTE LIEFDE en de Klassiekermarkt niet.

Mis HMR 187 niet! Ga snel naar de winkel of … neem, als je dat nog niet gedaan hebt, vandaag nog een voordelig abonnement via www.motorrijwiel.nl

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.