Nieuws

Exclusieve ROYAL ENFIELD’s in schaal 1:3

PERSBERICHT:

Voor de fans van de echte Classic heeft Royal Enfield de “Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model Range” van de wereldberoemde Classics gepresenteerd. Het is een model dat in beperkte oplage geproduceerd wordt en nu te pre-orderen is.

De Classic Collectible weegt 8,5 kilogram. De afmetingen van het 1:3 schaalmodel zijn 780 mm lang, 380 mm breed en 261 mm hoog. Elk model is handgemaakt en bestaat uit meer dan 250 onderdelen. Verschillende daarvan zijn, zoals u kunt raden, echt werkende onderdelen. Dit omvat zowel de voor- als achtervering, de gashendel en zowel de rem- als koppelingshendel. Andere onderdelen van de motorfiets, zoals de druppelvormige brandstoftank, zijn gespoten en afgewerkt op zo’n manier dat ze het meest lijken op de klassieke motorfiets waarop deze collectible is gebaseerd. De Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Models hebben een adviesverkoopprijs van € 1.099,- incl. BTW.

De verwachte levertijd is 5 maanden, aangezien de “Classic Collectibles” handgemaakt worden op basis van het aantal bestellingen. Deze “Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Models” zijn te bestellen in liefst 18 verschillende kleuren. Indien u een Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model wilt bestellen verzoekt de importeur contact op te nemen met de Royal Enfield dealer in uw regio. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op www.royalenfield.com. Enige haast is geboden aangezien de inschrijving sluit op 20 maart aanstaande!

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.