Nieuws

Ecomaxx lanceert Bike Fuel 4 in 5 liter jerrycan

PERSBERICHT

Eenvoudig lang houdbare benzine tanken voor motor- en bromfietsliefhebbers
Ecomaxx, de vooraanstaande producent van hoogwaardige, milieuvriendelijke brandstoffen, is trots om de introductie van de nieuwe 5 liter jerrycan verpakking voor Ecomaxx Bike Fuel 4 aan te kondigen. Tanken voor de winterstalling Deze innovatieve verpakking is speciaal ontworpen om het tanken voor de winterstalling eenvoudiger te maken. Ecomaxx Bike Fuel 4 is lang houdbaar en zorgt ervoor dat je motor of viertakt bromfiets na lange tijd stilstand weer makkelijk start. Het bijkomende voordeel? De brandstof is veel schoner voor het milieu dan gewone benzine.

Geen gedoe meer met grote, zware verpakkingen De Ecomaxx Bike Fuel 4, al bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties, biedt nu nog meer gemak en gebruiksvriendelijkheid met de 5L jerrycan verpakking. Deze nieuwe optie maakt het gemakkelijker dan ooit voor rijders om hun brandstofvoorraad te beheren. Geen gedoe meer met grote, zware verpakkingen die het tanken soms onhandig maken.

Voordelen van Ecomaxx Bike Fuel 4 in 5 liter jerrycan op een rij:

  • Gebruiksgemak: De compacte en handzame 5L jerrycan is eenvoudig te vervoeren en te gebruiken, waardoor het bijvullen van je motor of bromfiets een fluitje van een cent is.
  • Altijd starten: Deze brandstof is minimaal drie jaar houdbaar zonder kwaliteitsverlies, zowel in de jerrycan als in de motor of viertakt bromfiets. Hierdoor is het ideaal voor overwintering of langdurige opslag van voertuigen. De motor start dan direct.
  • Milieuvriendelijk: Ecomaxx Bike Fuel 4 is maar liefst 99% schoner dan gewone benzine doordat het bijna geen schadelijke stoffen bevat. Hierdoor is het een groene keuze voor bewuste rijders.
  • Optimale prestaties: Ontwikkeld voor maximale efficiëntie en motorbescherming, hierdoor verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en levensduur van motor en bromfiets.
  • Uitwisselbaar met pompbenzine: Ecomaxx Bike Fuel 4 is zo ontwikkeld dat het prima mengbaar en uitwisselbaar is met gewone pompbenzine.

Hoe te gebruiken De 5L jerrycan Ecomaxx Bike Fuel 4 is gebruiksklaar en vereist geen menging of speciale voorbereiding. Dit maakt het een perfecte keuze voor alle rijders die op zoek zijn naar een probleemloze brandstofoplossing voor een motor die altijd start. Ook na lange tijd stilstand. Afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je rijdt, tank je het hele jaar door Ecomaxx Bike Fuel 4 of tank je alleen voor de winterstalling deze lang houdbare benzine.

Ecomaxx wil bijdragen aan een beter milieu Een paar jaar geleden zette Ecomaxx met de introductie van Bike Fuel 4 een nieuwe standaard voor de industrie. Schoon rijden met brandstofmotoren kan. “We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen die niet alleen de prestaties van de motor en het gemak voor onze klanten verbeteren, maar ook bijdragen aan een beter milieu,” zegt Ernst van Gelder, directie bij Ecomaxx.

Per direct beschikbaar bij de motorzaak De nieuwe 5liter jerrycan Ecomaxx Bike Fuel 4 is per direct beschikbaar bij de motorzaak. Bezoek www.ecomaxx.nl  voor verkooppunten en meer informatie. Ontdek de visie van Ecomaxx over hoe schone brandstoffen steeds meer gaan bijdragen aan minder vervuiling en een duurzamere wereld.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.