Nieuws

14-16 juli TT Haler

Van 14 -16 juli barst het weer los in het kleine plaatsje Haler in Midden-Limburg. In dat weekend vindt de TT van Haler plaats, met oldtimer racemotoren in alle klassen. Er is dit jaar een vol programma, dus wees er op tijd bij.

Op vrijdagavond is er al veel te zien: de Historische Parade rijdt zoals elk jaar over het oorspronkelijke Wegrace-circuit van 1938-1939 (9,1 km van Haler naar Ell en via Hunsel terug). Tegelijkertijd wordt er op het huidige wegcircuit (1,6 km) een endurance race gehouden: “De 2 uur van Haler”.

Op de zaterdag worden de TT Demoritten onder auspiciën van het Classic Racing Team (CRT) gehouden, op de zondag onder de vlag van de Historische Motorsport Vereniging (HMV). Op beide dagen zijn er manches in alle klassen (50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, oldtimers en zijspannen).

Speciale aandacht voor NSU
Naast de demoritten is er dit jaar speciale aandacht voor het merk NSU. Op beide dagen is er een pauze-rit met NSU motoren en auto’s en in de expo-tent zijn bijzondere NSU-voertuigen te bewonderen.

Zoals gebruikelijk bij de TT Haler staat de sfeer voorop: gemoedelijk, lekker wat eten en drinken en ’s avonds live muziek in de tent (’s avonds gratis entree, overdag € 5,-, weekendpas € 7,50).

Meer informatie op www.ttdemohaler.nl

De TT Demoritten Haler worden georganiseerd door de Stichting Oldtimersclub Haler, opgericht door Wim Baetsen en Huub Custers. Dit jaar is de 9e editie. Het evenement is al een paar keer uitgeroepen tot “favoriete evenement” bij rijders van de verschillende verenigingen.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.