Nieuws

9 juni Bromfietsmarkt Weerselo

Naast de reguliere markt wordt een deel van het marktterrein van de Weerselose Markt omgedoopt tot bromfiets,- oldtimer- en motorenmarkt, tevens mogen er ook onderdelen worden verkocht. Er mogen dus complete bromfietsen of motoren worden verkocht maar deze dag zijn er ook bromfiets- en motoronderdelen te vinden en te koop.

Openingstijden: De Weerselose Markt / bromfietsenmarkt is op zondag 9 juni geopend van: 12.00 – 16.30 uur Standhouders kunnen vanaf 10.30 uur opbouwen.

BEZOEKEN
Entree: €4,- per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Parkeren is gratis en kan op het uitgestrekte parkeerterrein aan de overkant van de Weerselose Markt.

Horeca
Natuurlijk ontbreekt de verzorging van de inwendige mens niet; iedereen kan tegen redelijke prijzen in het restaurant terecht voor een kop koffie met iets lekkers. Met mooi weer zijn er grote terrassen.

Oldtimerclub Saaveld
Op zondag 9 juni komt de Oldimerclub saasveld ook langs! Zij showen een aantal echter mooie oldtimers. Ook presenteren zij in Weerselo alvast een beetje van hun eigen Oldtimershow in Saasveld op zondag 23 juni 2024.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.