Nieuws

Royal Enfield One Ride 2021

Succesvolle Royal Enfield One Ride 2021 ook in Nederland & België verreden

Jaarlijks organiseert Royal Enfield haar ‘One Ride’, een van ’s werelds grootste eendaagse ride-outs die Royal Enfield rijders over de hele wereld oproept om naar buiten te komen en als één te rijden. Dit ter ere van de kameraadschap en de gemeenschappelijke liefde voor de motorfiets. De 10e editie van de Royal Enfield One Ride werd op zondag 26 september georganiseerd in 35 landen. Deze editie van de wereldwijde rit richtte zich op verantwoord reizen, in een poging om #LeaveEveryPlaceBetter te bereiken.

Vanuit de dealers Lowlands (Zwolle), Gebr. Van Doorn (Ammerzoden) en Motor Centrum Roosendaal (Roosendaal) kwamen groepen Royal Enfield rijders via de meest prachtige routes naar Ijsselstein voor een gezellige lunch. De showroom was open en de nieuwste modellen konden worden bekeken. Ook de Royal Enfield Himalyan 410 van Itchy Boots (Noraly Schoenmaker) was aanwezig. Deze motorfiets heeft ruim 35,000 kilometer afgelegd door Centraal Azië, Rusland, Kaukasus en de Balkan om vervolgens via Europa naar thuisland Nederland te rijden. In totaal zijn er zo’n 80 rijders naar het hoofdkantoor van Motomondo gekomen.

Tegelijkertijd werd ook in België de One Ride verreden met speciale dank aan Motorcycle Checkpoint en JR Motorcycles die de organisatie dit jaar op zich hebben genomen. Uit de verschillende hoeken van het land kwamen dealers met hun klanten afgezakt naar West-Vlaanderen. Vanuit Kortrijk ging het richting Diksmuide voor de lunch. Na de middag leidde de route via ‘The Flanders Fields’ terug richting Kortrijk. Er reden zo’n 150 Belgische rijders mee.

Motomondo is blij met het succes van de One Ride. ‘De One  Ride is een belangrijk evenement in de jaarlijkse Royal Enfield kalender. Het is fantastisch te zien hoe de Royal Enfield fans massaal gehoor gaven aan onze oproep om mee te rijden’, aldus Jan Ykema, eigenaar van Motomondo. ‘Een speciale dank gaat uit naar alle deelnemers en de dealers die de prachtige routes hebben uitgezet’.

               

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.