Motorrijwiel

ROYAL ENFIELD introduceert nieuwe CLASSIC 350 met gietwielen

PERSBERICHT ontvangen van MotoMondo.

Royal Enfield kondigt met trots de lancering aan van haar nieuwe Classic 350 reeks met gietwielen. Deze nieuwe velgen geven niet alleen een vleugje vintage stijl, maar ze zijn ook lichter in gewicht, wat zorgt voor een betere wegligging en een nog aangenamere rijervaring. De nieuwe gietwielen zijn beschikbaar op twee Classic 350-modellen: Dark Stealth en Gun Metal Grey.

De Classic-reeks is een motoricoon, met een tijdloos design en een compromisloze rijervaring. De klassieke modellen worden gewaardeerd om hun comfort, wendbaarheid en betrouwbaarheid. De nieuwe gietwielen zien er niet alleen goed uit, ze verbeteren ook de prestaties van de fiets. Lichtere velgen zorgen voor een betere wegligging, grotere wendbaarheid en een aangenamere rijervaring voor rijders.

De Classic 350 modellen worden aangedreven door een moderne 349cc luchtgekoelde eencilinder en genereren 20,2 pk bij 6100 tpm en 27 Nm koppel bij 4000 tpm, wat resulteert in een aangenaam laag gerommel en zeer zacht lineair vermogen. De versnellingsbak met 5 versnellingen zorgt voor een krachtige acceleratie in de stad, maar zeker ook voor ontspannen rijden op kruissnelheid. Alle varianten van de Classic 350 die op de Europese markt komen, zijn uitgerust met een tweekanaals ABS-systeem en schijfremmen.

De nieuwe Royal Enfield Classic met gietwielen is vanaf nu verkrijgbaar bij de Royal Enfield dealers. De Classic 350 met gietwielen is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 6.449 (Adviesverkoopprijs incl. BTW, BPM en onvermijdbare kosten), 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid ongeacht het aantal kilometers. Inclusief 3 jaar pechhulp en gratis lidmaatschap van de Rider Club of Europe.

Als extra optie biedt Royal Enfield de mogelijkheid om de motorfiets te personaliseren met een reeks accessoires en kleuropties. Bij de dealer kan gevraagd worden naar de prijzen en de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie over de nieuwe Royal Enfield Classic met gietwielen contact op met de Royal Enfield-dealer of bezoek website (https:// www.royalenfield.com).

Mobiele versie afsluiten