Nieuws

PUCHSHOP MEGA OUTLET SPEKTAKEL

The big return!

Op 28 mei organiseerden de PUCHSHOP en TOMOSSHOP een fantastisch evenement van 10:00 – 16:00 uur rondom hun vestiging aan de Wageningse Industrieweg.

Aan alles was gedacht. Allereerst een groots aanbod onderdelen en accessoires tegen scherpe prijzen, gebruikte onderdelen, een hapje en een drankje, een burn out zone, wat altijd goed is voor spektakel, een ‘show & shine’ competitie, een fotowand voor het laten maken van kiekjes voor later, een tombola voor het goede doel, een presentatie van het PUCH raceteam, een mobiele dyno (ex Politie!) zodat je eindelijk weet wat het echte vermogen van je tweewieler is en daarover lekker kan opscheppen en in de middag was er nog een mooie rondrit uitgezet.

Maar de echte hoofdrollen waren weggelegd voor het bezoek en hun meegenomen Puchjes en Tomosjes. Fantastisch wat een aanbod en wat wordt toch nog steeds lekker gesleuteld, gerestaureerd en gepimpt aan deze brommers.

We horen vaak verzuchten dat de vergrijzing zo is toegeslagen in het wereldje van de klassieke tweewielers. Dat valt niet te ontkennen, maar daar was is in Wageningen eerlijk gezegd niets van te merken! Een mooie ontwikkeling, toch?

Tekst & fotografie: Frank van Oortmerssen

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.