Nieuws

Nostalgisch kleurtje voor Z900RS

Velen zullen zich Kawasaki’s Z1B uit 1974 nog goed voor de geest kunnen halen. De 79 pk sterke vier-in-lijn werd gekenmerkt door de groene kleur met gele streep onder op de tank. Kawasaki’s Z900RS krijgt voor 2022, naast een aantal andere updates, precies diezelfde iconische kleurstelling.

Net als voorgaande jaren is de 2022-versie van de Retro Sport (RS) een klassiek ogende naked met moderne technologieën. De 998cc viercilinder is namelijk voorzien van onder andere tractiecontrole, verschillende rijmodi, radiale remklauwen en verschillende rijmodi. Het retro-aspect wordt, naast de groengele kleurstelling, ingevuld door bijvoorbeeld de ‘Teardrop’-tank, gegoten en gepolijste wielen en koelvinnen op het blok. Ook is er dit jaar weer een ‘Performance Edition’-kit beschikbaar met een Akrapovic-uitlaatsysteem van Titanium, een tankpad en engine sliders.

Wat de Z900RS gaat kosten is nog niet bekend, wél is duidelijk dat de 2022-versie vanaf medio november bij de dealer te bewonderen is. Meer info: www.kawasaki.nl  

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.