Motorrijwiel

NIEUW! Het MotorRijwiel 173

NIEUW! Het MotorRijwiel 173

Het nieuwste nummer – over alles wat klassiek is op twee wielen – ligt vanaf 6 augustus in de kiosken in Nederland en België. Het is te koop voor maar € 7,25 (Nederland) en € 7,75 (België)!

Abonnees hebben het blad altijd eerder èn nòg voordeliger in huis. En als abonnee kunt u bovendien in elk nummer een gratis particuliere advertentie plaatsen! Wilt u die voordelen ook? Ga dan naar: www.motorrijwiel.nl/word-abonnee

Inhoud …

Ook deze keer weer een extra dik nummer van 100 pagina’s met onder meer: een rij-indruk van drie iconische scramblers van #Ducati, #Honda en #Norton, de #Zündapp KS80, de #Suzuki_GSX750, #Benelli_Bialbero 250, de techniek van verdichtingsstralen, Harry van Meer en zijn #Honda_Goldwings, de geschiedenis van Friedel #Münch, we gaan op bezoek bij #Bas_van_Duinkerken van Classisc-Motorcycles, de held van toen is Harry Evers, de NMB-wegraces, een portret van een bijzondere #Norton_International, een rij-indruk van de retro #BMW R Nine T , Prikbord, Filmclub, Klassiekermarkt, Langs Weg en Heg, Vers van de Pers en op pagina 98: Agenda! Mis hem niet!

Mobiele versie afsluiten