Nieuws

NIEUW! Het MotorRijwiel 173

NIEUW! Het MotorRijwiel 173

Het nieuwste nummer – over alles wat klassiek is op twee wielen – ligt vanaf 6 augustus in de kiosken in Nederland en België. Het is te koop voor maar € 7,25 (Nederland) en € 7,75 (België)!

Abonnees hebben het blad altijd eerder èn nòg voordeliger in huis. En als abonnee kunt u bovendien in elk nummer een gratis particuliere advertentie plaatsen! Wilt u die voordelen ook? Ga dan naar: www.motorrijwiel.nl/word-abonnee

Inhoud …

Ook deze keer weer een extra dik nummer van 100 pagina’s met onder meer: een rij-indruk van drie iconische scramblers van #Ducati, #Honda en #Norton, de #Zündapp KS80, de #Suzuki_GSX750, #Benelli_Bialbero 250, de techniek van verdichtingsstralen, Harry van Meer en zijn #Honda_Goldwings, de geschiedenis van Friedel #Münch, we gaan op bezoek bij #Bas_van_Duinkerken van Classisc-Motorcycles, de held van toen is Harry Evers, de NMB-wegraces, een portret van een bijzondere #Norton_International, een rij-indruk van de retro #BMW R Nine T , Prikbord, Filmclub, Klassiekermarkt, Langs Weg en Heg, Vers van de Pers en op pagina 98: Agenda! Mis hem niet!

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.