Nieuws

Johnny Depp en Steve McQueen motoren

GWS Auction gaan komende 25 juni tijdens hun Artifacts of Hollywood & Music Auction twee bijzondere motoren veilen. Het zijn een Harley Davidson K-model uit 1955 dat door Johnny Depp werd gebruikt in de film “Cry Baby” (1990). Daarnaast Steve McQueen’s Yamaha 360 Dirt Bike uit 1974. 

Het Harley-Davidson Model K uit 1955 is te zien in de cultklassieker uit 1990, Cry-Baby. Een film geregisseerd door John Waters met een piepjonge Johnny Depp in de hoofdrol. Naast deze H-D is daarin ook een ‘mock up’ model te zien die eindigt in een vlammenzee. De te veilen H-D is aan het einde van de opnames aangekocht door filmcrew medewerker Josh Spring. Hij verving de toerenteller voor een snelheidsmeter en er is een kettingkast gemonteerd zodat er op straat mee gereden kon worden. De motor staat momenteel in een museum in Branson, Missouri, en werd onlangs nog tentoongesteld op de Philadelphia Auto Show. De motor heft lange tijd niet gereden. En o ja, de minimum prijs is $ 250.000,- .

De 1974 Steve McQueen’s Yamaha 360 crossmotor is uit 1974 wordt geveild met een certificaat van echtheid. Deze Yamaha 360 crossmotor uit 1974 was persoonlijk eigendom van “the King of Cool”, Steve McQueen. In de tijd dat hij niet in blockbusters zoals “The Great Escape”, “Bullitt” of “The Getaway” speelde, was hij een fervent fan van motorfietsen die zowel professioneel als een hobby racete. De motor is momenteel te zien in een museum in Branson, Missouri. De crosser moet minimaal $ 25.000,- opbrengen.

Ga voor meer info naar www.gwsauctions.com om de volledige catalogus te bekijken Registrerern kan via www.gwsauctions.com/bid

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.