Motorrijwiel

Inschrijvingen Bikers’ Classics zijn geopend

PERSBERICHT:

De inschrijvingen voor de 2023 Bikers’ Classics zijn geopend!

Met het openen van de inschrijvingen nemen de 2023 Bikers’ Classics officieel hun start ! De 2023-editie staat gepland op zaterdag 12 en zondag 13 augustus, en dit grote evenement van oude racemotoren zal opnieuw een aantal circuitsessies op het ‘mooiste circuit ter wereld’ aanbieden, opgeluisterd door heel wat animatie georganiseerd door DG Sport.

Je kan kiezen voor een pack van twee dagen met niet minder dan 10 circuitsessies, in groepen die telkens weer opnieuw worden bijgesteld dankzij het gebruik van transponders. Kortom, de deelnemers zijn er zeker van dat ze evolueren met motards van hetzelfde niveau en kunnen dus met een gerust hart bochtjes pakken op het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps.

Maar dat is nog niet alles ! Het pack omvat eveneens de parade op het ‘grote circuit’ op zaterdagavond – van zodra de werken op de weg naar Stavelot zijn afgelopen -, een toegangsticket voor een gast, toegang tot de Bikers’ Party op zaterdag (avondmaal op zaterdag en 2 drankjes), het concert, de ambiance en de food-trucks, en natuurlijk ook het souvenir T-Shirt dat aan elke piloot wordt aangeboden !

Liefhebbers van sidecars worden uiteraard ook niet vergeten. Zij krijgen een identiek pack maar met 5 sessies over de twee dagen, aan een sterk verminderd tarief.

Zie verder: www.bikersclassics.be

Mobiele versie afsluiten