Nieuws

Gelimiteerde Street Glide Special

Met de in een beperkte oplage geproduceerde Street Glide Special, die tijdens de 81e Sturgis Motorcycle Rally is gepresenteerd, lanceert Harley-Davidson een een heel bijzondere custom-lak. De Special is namelijk voorzien van een met de hand aangebrachte Arctic Blast Limited Edition lak. Er worden slechts  500 exemplaren geproduceerd, stuk voor stuk genummerd op de brandstoftank.

“Met de Arctic Blast Limited Edition lakoptie voor de Street Glide Special blijven we bij Harley-Davidson voortbouwen op onze reputatie en het goede voorbeeld geven, als de wereldleider in exclusieve custom motorfietsen en design”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson. En dat opvallende kleurtje, diep metallic blauw met felblauwe strepen over een parelmoerwitte basis, mag er zeker zijn.

“De Arctic Blast lak is uitgevoerd in contrastrijke kleuren die bedoeld zijn om de suggestie van beweging over te brengen”, vertelt Brad Richards, Harley-Davidson Vice President of Styling & Design. “Het ontwerp ziet er van een afstand stoer uit, maar heeft allerlei interessante details die alleen van dichtbij te zien zijn, waaronder een blauw pareleffect over de witte basis en een spookachtig zeshoekig patroon op de kuip. De Arctic Blast Limited Edition lak wordt met de hand aangebracht door de ambachtslieden van Gunslinger Custom Paint in Golden, Colorado.

De adviesprijs van de Arctic Blast Limited Edition Street Glide Special is 40.995 euro voor Nederland en 35.195 euro voor België.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.