Nieuws

Bremen Classic Motorshow – Online start 16:00 uur

Voor de tweede keer op rij wordt de Bremen Classic Motorshow online gehouden. Nog wel een jubileumeditie, maar ja, COVID is nog steeds de grote spelbreker.

Toch slaagde de organisatie erin een aantrekkelijk programma samen te stellen. De opnamen en mini-documentaires zijn gedraaid.

Van Veertig jaar Mercedes-Benz W201 (190) en Porsche-Killer, het ‘gevaar’ van het uitsterven van de klassieker, maar ook volop aandacht voor onze klassieke tweewielers. Hierin worden twee- en viertaktmotoren tegenover elkaar gezet. Andy Schwietzer gaat in op de gewetensvraag tweetakt of viertakt en presenteert de Honda CB 750 Four F1, de Suzuki GT 750 A, de Gilera 150 Rossa Super en de DKW RT 175 S. De expositie wordt in samenwerking met PS. Speicher Einbeck georganiseerd.

De online presentatie van de 20-e Bremen Classic Motorshow start op 5 februari 2022 om 16.00 uur, en zal tot 18.30 uur duren. Meer informatie over het programma en de toegang tot de onlineshow is te vinden op https://www.classicmotorshow.de en www.facebook.com/BremenClassicMotorshow/

De online versie van de Bremen Classic Motorshow is vervolgens tot 1 mei 2022 beschikbaar. De show is kosteloos zonder registratie te volgen

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.