Motorrijwiel

2 en 3 maart 9e Classic motor & bromfietsbeurs Leek

PERSBERICHT 9e CLASSIC MOTOR & BROMFIETSBEURS 2024.

Veel deelnemers hebben zich al ingeschreven voor de 9e editie van de Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek. Onder de deelnemers een aantal clubs met mooie motoren en bromfietsen zoals Klassieke Japanse Motoren Club, Simson bromfietsclub die groot gaan uitpakken met ook deelnemers uit het buitenland, Stichting Classic 50cc grasbaanteam, Sparta-bromfietsclub, Veteranen Motoren Club met een schitterende collectie oldtimer motoren vanaf begin vorige eeuw, Hondaclub, BMW Mono club en de Vereniging Klassieke Motoren. Met diverse clubs zijn we nog in gesprek.

Ook veel particuliere deelnemers met bijzondere exemplaren en verzamelingen komen naar de beurs in Leek. O.a. een verzameling Kreidler en Honda bromfietsen, racemotoren, oldtimer en klassieke motoren van begin vorige eeuw tot in de negentiger jaren. Veel stands met onderdelen, accessoires, gereedschap, miniaturen, wandborden, documentatie en spullen die bij de beurs passen. Ook veel nieuwe standhouders met onderdelen e.d. hebben zich aangemeld. Er valt dus van alles te zien en te beleven op de Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek.

Deelname gratis
Deelnemen aan de beurs kan nog steeds. Voor handelaren en clubs is er nog plaats op de beurs. Deelname is gratis. Voor de verkoop of showen van bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en alles wat daarbij hoort kan op de beurs aangeboden worden. Uiteraard wel even van tevoren inschrijven om een plaats te reserveren. Op deze editie ook occasions motoren en bromfietsen e.d. voor de verkoop (leeftijd onbelangrijk).

Voor alle informatie en inschrijven voor de Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl  Voor vragen kunt u ons mailen info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of bellen 06-10568935.

De openingstijden van de beurs zijn zaterdag 2 en zondag 3 maart van 09:00 tot 17:00 uur.
Entree per persoon € 7.50, kinderen tot 12 jaar gratis.
Parkeren gratis.

Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV Leek.
Telefoon 0594-512040 www.sportcentrumleek.nl
Mail evenementen@sportcentrumleek.nl

 

 

Mobiele versie afsluiten