Motorrijwiel

7E CLASSIC MOTOREN & BROMFIETSBEURS LEEK

Het is bijna weer zover op zaterdag 12 en zondag 13 maart A.S. is er in twee hallen van Sportcentrum Leek de 7e Classic motor & bromfietsbeurs. En er valt weer veel te zien en te genieten. Mooie collecties motoren en bromfietsen van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’90 zijn op de beurs te bewonderen. Aanwezig zijn o.a. de JAWA club, Klassieke Japanse motorenclub, Veteranen motoren club, HAV met mooie collecties. Ook particuliere bezitters van twee of driewielers laten hun bezit zien op de beurs.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven. Ook veel nieuwe standhouders komen naar Leek. En natuurlijk ontbreken de Retrospullen uit de jaren ’50 en ’60 niet.

Deelnemers gezocht.
Voor zowel particulieren, handelaren en clubs is er nog plaats op deze beurs. Deelname is gratis. Voor de verkoop of showen  van bromfietsen, scooters, motoren, onderdelen en alles wat daar bij hoort kan op de beurs aangeboden worden. Uiteraard wel even van te voren inschrijven om een plaats te reserveren

Deze editie ook occasions motoren, scooters e.d. voor verkoop (leeftijd onbelangrijk).

De openingstijden zijn op zaterdag 12 en zondag 13 maart van 09:00 tot 17:00 uur. Tijdens de beurs zijn de dan geldende coronaregels van de overheid van toepassing.
Voor alle informatie en inschrijving betreffende de 7e Classic motor & bromfietsbeurs bezoek onze website www.classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of www.sportcentrumleek.nl Voor informatie kunt u terecht: per mail info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek. 06-10568935 Anton Rosema.

Mobiele versie afsluiten