Motorrijwiel

5-6 november 38e Oldtimerbeurs Roeselare

Jaarlijks organiseert Veteraanmotoren Houtland VZW een 2-daagse oldtimerbeurs voor jong en oud.  Er is voor elk wat wils, mede dankzij het ruilgebeuren en het showgedeelte.
Aan de bar is er een ruime keuze uit een verzorgd gamma warme of koude dranken, broodjes en andere versnaperingen.Ruilbeurs
Op een oppervlakte van 2000 m² is altijd wel wat te vinden. Heb je op zolder ook nog wat stukken liggen die je toch nooit zal gebruiken? Misschien is nu het ogenblik aangebroken om ze aan de man te brengen. Verzeker je nu al van een plaatsje tussen de talrijke standhouders.

Show
Naar jaarlijkse gewoonte is er ook een showgedeelte voorzien. Ook voor deze editie zullen wij terug het onderste uit de kan halen om een mooie schare motorfietsen te strikken onder het thema ” De jaren ’30 – Les années ’30 ”

Ben je de trotse bezitter van dergelijk exemplaar en wil je dit laten bewonderen door de vele bezoekers? Schrijf je dan in voor de show.
Of ken je iemand die zo’n motorfiets bezit? Dan kan je die persoon misschien warm maken om zijn/haar motorfiets ter beschikking te stellen. Je mag altijd verwijzen naar onze contactgegevens.
Praktische informatie:
datum:
Place to be:
Toegang:
Openingsuren:
5 en 6 november 2022
Fabriekspand Roeselare, Veldstraat 59
6 euro
​(GRATIS voor kinderen tot 12 jaar en dames)
op zaterdag:  9u – 18u
op zondag:  9u – 17u
Mobiele versie afsluiten