Nieuws

6-7 november 37e Oldtimerbeurs Roeselare

Jaarlijks organiseert Veteraanmotoren Houtland VZW  een 2-daagse oldtimerbeurs voor jong en oud.  Er is voor elk wat wils, mede dankzij het ruilgebeuren en het showgedeelte. Aan de bar is er een ruime keuze uit een verzorgd gamma warme of koude dranken, broodjes en andere versnaperingen.

Ruilbeurs
Op een oppervlakte van 2000 m² is altijd wel wat te vinden. Heb je op zolder ook nog wat stukken liggen die je toch nooit zal gebruiken? Misschien is nu het ogenblik aangebroken om ze aan de man te brengen. Verzeker je nu al van een plaatsje tussen de talrijke standhouders.

Show
Naar jaarlijkse gewoonte is er ook een showgedeelte voorzien.
Ook voor deze editie zal bestuurslid Jo Van Vlierberghe terug het onderste uit de kan halen om een mooie schare motorfietsen te strikken onder het thema Flattankers – Entretubes.

​Ben je de trotse bezitter van dergelijk exemplaar en wil je dit laten bewonderen door de vele bezoekers? Schrijf je dan nu al in voor de show.
Of ken je persoonlijk iemand met zo’n motorfiets? Dan kan je die misschien warm maken om ook deel te nemen… Bezorg die persoon zeker onze gegevens zodat die contact met ons kan opnemen, of omgekeerd.
Praktische informatie:
datum:
Place to be:
Toegang:
Openingsuren:

6 en 7 november 2021

Fabriekspand Roeselare, Veldstraat 59

6 euro
​(GRATIS voor kinderen tot 12 jaar en dames)

zaterdag  7 november:    9u – 18u
zondag  8 november:      9u – 17u

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.