Motorrijwiel

23 september NVT Woerden

Nationaal Veteraan Treffen gaat voor duurzaam!

Zaterdag 23 september 2023 vindt in Woerden alweer voor de 31e keer het Nationaal Veteraan Treffen plaats. Tradtiegetrouw een spektakel waar vele duizenden liefhebbers en berijders van klassieke twee- en driewielers op af komen! Met de Kaasrit, onderdelenbeurs, ‘best in show’-verkiezing met mooie prijzen, presentaties van de merkenclubs en de andere vertrouwde ingrediënten.

Dit jaar maken wij een start met het ‘groener’ maken van het evenement. Schone brandstoffen voor met name klassieke tweetakten worden gedemonstreerd, zijn die dag ook volop beschikbaar. Deelnemers aan de Kaasrit, worden aangemoedigd hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Klassiekers veroorzaken nogal ‘ns de nodige rookpluimen, maar daar kunnen we met dit initiatief iets aan doen!

Het verduurzamen van het evenement beperkt zich overigens niet tot het promoten van alleen schone brandstoffen: ook alle plastic bekertjes, roerstaafjes, snackschaaltjes en meer worden vervangen door milieuvriendelijker artikelen. En natuurlijk wordt het publiek aangemoedigd om na consumptie al het afval zoveel mogelijk gescheiden in de aanwezige containers te deponeren. Zou dit gaan lukken? Dan levert het Nationaal Veteraan Treffen samen met de talloze bezoekers dit jaar een serieuze bijdrage aan het groen blijven van het “Groene Hart”!

Overigens, komt u niet met uw twee- of driewieler naar het evenement? Doe dan slim en ga niet met de auto maar neem de trein. Het station Woerden ligt op 5 minuten lopen van het evenement. Dat scheelt parkeeroverlast en is ook nog eens duurzaam!

De inschrijving voor clubs en onderdelenbeurs is inmiddels ook weer geopend, kijk hiervoor op de website: www.nationaalveteraantreffen.com. Kortom, een Nationaal Veteraan Treffen als vanouds, dus zet 23 september alvast in de agenda! Graag tot dan!

Mobiele versie afsluiten