Motorrijwiel

22 – 23 april – TECHNORAMA Ulm

PERSBERICHT

Technorama Ulm – de hotspot voor fans van klassieke auto’s en motorfietsen!
De openingstijden zijn op zaterdag vanaf 9.00 uur. tot 18.00 uur en op zondag vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur De dagkaart kost 15 euro.

Voor de 43e keer is Technorama Ulm het ontmoetingspunt voor alle liefhebbers van klassieke auto’s en motorfietsen. Op 22 en 23 april komen zo’n 800 exposanten en 20.000 bezoekers van heinde en verre samen in Ulm om te genieten van oude auto’s en motorfietsen en samen plezier te hebben. Op het gebied van oldtimers is Ulm een ​​van de grootste en best gesorteerde onderdelenmarkten van Europa!

Met 10 zalen en 20.000 m2 buitenruimte heeft Technorama veel te bieden. Van motorfietsen, onderdelen en accessoires, evenals literatuur en miniatuurmodellen tot specialistische bedrijven. wordt een gevoel van voldoening voor de monteurs en verzamelaars. En natuurlijk ook veel merkenclubs.

Liefhebbers van historische landbouwtechniek waarderen het traditionele ontmoetingspunt in hal 7. Hier zijn naast het gebruikelijke assortiment tractoronderdelen uit een schuurliquidatie te zien. Bovendien zijn er de tractoren en Unimog-exposities. Zoals elk jaar vinden de oldtimer meeting t/m Bj 65 en de tractor meeting plaats achter tractorhal 7.

Zie ook: https://www.technorama.de/ulm/

Mobiele versie afsluiten