Motorrijwiel

15-16-17 juli TT van HALER

De TT van Haler 2022

Oldtimer racemotoren komen volop in actie tijdens de “TT van Haler” (bij Weert). Op 16 en 17 juli vinden daar de jaarlijkse TT Demoritten plaats, voorafgegaan door een historische parade op vrijdagavond 15 juli.

Veel liefhebbers wisten de weg naar Haler al te vinden: om de relaxte sfeer te proeven, een praatje te maken in het rennerskwartier, te genieten van de ronkende motoren en de geur van Castrol, of in de avonduren een dansje te wagen op de livemuziek in de feesttent. De TT van Haler is een hele happening…

Er wordt gereden in alle klassen  (50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc en zijspannen) over een  wegcircuit van 1,6 km. De zaterdag staat onder auspiciën van de HMV (Historische Motorsport Vereniging), op zondag rijden de leden van het CRT (Classic Racing Team).

Endurance

Onderdeel van het evenement is ook een endurance race: “De twee uur van Haler”. Op zaterdag aan het einde van de middag rijden 25 teams (een team bestaat uit 2 rijders, 1 mecanicien en 1 motor) een duurrit. Welk team maakt de 2 uur vol met de oldtimer? Aansluitend begint de feestavond met live muziek in de tent.

Meer informatie over het evenement op www.ttdemohaler.nl

————

Praktische informatie:

Historische Parade: 15 juli 19.00 uur, aansluitend livemuziek (gratis)

Demoritten: zaterdag 16 en zondag 17 juli van 10.00 – 17.00 uur (dagkaart € 5,-, weekendkaart € 7,50)

Endurance race: zaterdag 16 juli vanaf 18.30 uur

Feestavond: zaterdag 16 juli vanaf 21.00 uur (gratis toegang)

Parkeren op gratis parkeerterreinen, het evenemententerrein is gelegen nabij Isidoorstraat 16 in Haler.

—————-

De TT Demoritten Haler worden georganiseerd door de Stichting Oldtimersclub Haler, onder leiding van Wim Baetsen en Huub Custers.

Meer informatie is te vinden op de website www.ttdemohaler.nl

Mobiele versie afsluiten