Motorrijwiel

13 november – Maassluise Onderdelen & Bromfietsbeurs

PERSBERICHT

Zondag 13 NOVEMBER 2021 IN DE OLYMPIAHAL IN MAASSLUIS
De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Parkeren is gratis. In de hal zelf is een gezellige catering aanwezig waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen.

Kraamverhuur
De verhuur van de kramen of grondplaatsen zijn begonnen voor deze dag. U kunt de organisatie bellen van Ma t/m Zat tussen 9.00 uur en 18.00 uur op 06-41010900 of mail naar info@mdv-evenementen.nl en Inschrijven via de site www.mdv-evenementen.nl is ook mogelijk.

8e editie
Het is alweer de 8e editie van de Oldtimer bromfiets & onderdelenbeurs in de Olympiahal te Maassluis. Voorheen vond de beurs in de Margriethal te Schiedam plaats, maar na vele verzoeken om de beurs meer richting Westland te organiseren en het grote succes van de beurs in 2016 zijn wij dit jaar ook weer terug in de Olympiahal in Maassluis. Maassluis is een prachtige historische stad aan de Waterweg. De talloze bruggetjes, vlieten en de historische pandjes met fraaie trapgevels. Op de talloze horeca gelegenheden op   pontons op het water is het uiterst geschikt om na de gezellige Bromfietsbeurs iets te gaan drinken en van de mooie stad te gaan genieten.

Weer uitbreiden naar een MOTOR en Bromfietsbeurs? |
Voor 2023 is de volgende Oldtimer Bromfiets & Onderdelenbeurs gepland in Maart 2023 en wel in de  Sport & Evenementenhal Margriet in Schiedam. Wij gebruiken een grote hal maar die wij kunnen uitbreiden naar een oppervlakte van 3000 M2. Wij willen graag de Oldtimerbeurs graag uitbreiden naar een Oldtimer Motor en Bromfietsbeurs. Graag hoor ik van de lezers van het MotorRijwiel of hier nog standhouders van oude motoren hierin geïnteresseerd zijn. Wanneer er genoeg standhouders geïnteresseerd zijn dan gaan wij ervoor om deze beurs in Maart 2023 te gaan organiseren.

Mvg. Ferry | MDV Evenementen

Tel: 06-410.109.00

Website www.mdv-evenementen.nl

www.facebook.com/mdvevenementen

info@mdv-evenementen.nl

Mobiele versie afsluiten