Motorrijwiel

13 – 15 oktober Oldtimer & Classic beurs Leek

PERSBERICHT: 27E OLDTIMER & CLASSIC BEURS LEEK.
13 – 15 oktober

De 27e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober. Twee grote hallen met meer dan 8000 m2 zijn beschikbaar voor de beurs.

Uiteraard zijn oldtimers, klassiekers zowel auto’s als motoren/ bromfietsen van 25 jaar en ouder uit privécollecties en van clubs van harte welkom. Ook voor de verkoop van oldtimers is er ruimte ingedeeld. Verkoop-stands met onderdelen, documentatie, miniaturen, gereedschap en veel andere zaken die passen bij de beurs kunnen inschrijven. Deelname is gratis. Veel inschrijvingen zijn inmiddels binnen.

Wil je nog deelnemen Inschrijven kan via onze website www.oldtimerleek.nl door rechtsboven op deze pagina de button te gebruiken (inschrijven als deelnemer)

De voorgaande edities van de Oldtimer & Classic Beurs waren zeer succesvol. Heel veel bezoekers hebben de beurs de afgelopen jaren weten te vinden.

In een aparte hal gereserveerd voor clubs staan prachtige en bijzondere exemplaren van diverse merken opgesteld. Waaronder een grote Stand van gezamenlijke Franse merkenclubs met als thema dit jaar Auto’s voor de gewone man. Ook de Peugeot 205-309 club is aanwezig i.v.m. het 40 jarig jubileum van de Peugeot 205. Ook de HAV is vertegenwoordigd met en stand met bijzondere exemplaren. De Borgward club, Traction Noord Nederland, MG Noord, Ford Taunus M Club enz. staan op de beurs.

Wij zien u graag als deelnemer of bezoeker op de 27e editie van de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek.

27e Oldtimer & Classic Beurs Sportcentrum Leek, De Schelp 35, 9351 NV Leek.
De openingstijden zijn:
Vrijdag 13 oktober van 17:00 tot 21:00 uur
en
zaterdag 14 en zondag 15 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.

Via de website www.oldtimerleek.nl is alle informatie vinden betreffende de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek. Of mail naar info@oldtimerleek.nl of bel 06-10 568 935.

 

Mobiele versie afsluiten