Nieuws

12-13 maart 37e Technorama Kassel

Start het Duitse klassiekerevenementen seizoen bij Technorama Kassel! De vintage motorscene komt samen in Technorama Kassel om de vintage lente af te trappen. In liefst 11 beurshallen en in de buitenruimte draait vrijwel alles om klassiek en youngtimer voertuigen op twee en vier wielen.

Op zoek naar onderdelen of restauratiemateriaal, dan ben je in de 4 hallen van de traditionele onderdelenmarkt en in de buitenruimte aan het juiste adres. Voor sleutelaars en verzamelaars is er een divers aanbod aan oldtimer onderdelen, restauratiemateriaal, literatuur, leren kleding en accessoires etc. De vakhandelaren hebben “koopjes” paraat en kunnen overtuigen met deskundig advies, tips en empirische waarden. Ervaring en tips in alle opzichten worden onthuld aan tweewielerfans in hun eigen motorbeurshal.

Clubs, verenigingen, dealers en particulieren tonen motoren, bromfietsen, bromfietsen en scooters uit de meest uiteenlopende tijdperken en merken, hoogglans gepolijst, met en zonder cultstatus. Vol enthousiasme wijden deze experts zich met ongelooflijke energie aan hun hobby en motorfans. Er wordt over gesproken, er wordt gepraat en menig schat verandert ook van eigenaar. Technorama Kassel laat het hart van elke oldtimerliefhebber sneller kloppen met deze motorhal.

De leden van de Kawasaki Triple Clinic houden nu hun jaarlijkse bijeenkomst in de Technorama Kassel en presenteren het complete tweetakt assortiment van Kawasaki driecilinder – tweetakt motorfietsen. Van de Mach I tot de Mach IV, de zogenaamde “weduwenmaker” alles is te bewonderen. De Z-Stammtisch Kassel stelt ook weer de modellen van de Kawasaki Z-serie tentoon, die dit jaar vieren hun 50ste verjaardag. Velen beweren zelfs dat de Kawasaki Z 900 waarschijnlijk de mooiste is motorfiets is die ooit is gebouwd.

De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 9.00 tot 16.00 uur. De dagkaart kost 12 euro. De parkeerplaats direct bij het expositiecentrum is gratis!

Meer informatie is te vinden op www.technorama.de of op Facebook en Instagram.

Facebook: www.facebook.de/technorama.der.oldtimermarkt.in.europa
Instagram: www.instagram.com/technorama_der.oldtimermarkt

Locatie: tentoonstelling centrum Kassel Damaschkestraße 55 34121 Kassel

Organisator: Jens Güttinger e. K. Schülinstr. 1 89073 Ulm | Telefoon: 0049 (0)731 18968-0 E-mail: info@technorama.de | www.technorama.de

     

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.