Nieuws

11-12 februari MOTO RETRO WIEZE

PERSBERICHT

Moto Retro Wieze in het weekend van 11 en 12 februari 2023.

Wanneer we in het archief van deze beurs duiken, komt de affiche van 1984 als oudste exemplaar naar boven. Dat betekent dus dat we inmiddels aan de 39ste februari-editie zitten, da’s een heel parcours in de tijd. Dat parcours gaat trouwens nog iets verder terug want Lewa, de toenmalige organisator, heeft de beurs in 1984 overgenomen; de huidige organisatie draait sinds eind jaren ’80 mee.

Van die eerdere edities bestaan spijtig genoeg geen afbeeldingen; misschien valt er een spoor van terug te vinden in de motortijdschriften van die jaren? Terug naar de editie van 2023 : gaan beide Oktoberhallen als van oudsher nokvol staan met onderdelen en motoren in februari?

Jawel, de wachtlijst voor nieuwe exposanten is trouwens al flink uit de kluiten gewassen; het is de beurs waar gewoonweg iedereen uit de klassieke motorwereld wil bij zijn. Daarom deze nuttige tip voor de kijklustigen die niet zozeer komen om met de handen vol naar huis te gaan maar er graag bij zijn op de gezellige sfeer op te snuiven : vermijd de drukke zaterdagochtend. ’s Namiddags en de hele zondag kan u rustig rondkuieren en elke stand aan een grondige kijkbeurt onderwerpen zonder op andermans lange tenen te trappen.

Voor alle inlichtingen : e-mail : motoretrowieze@telenet.be; gsm : +32(0)475 58 08 87 • www.motoretrowieze.be

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.