Motorrijwiel

25 maart Motormarkt Hardenberg

Laatste Motormarkt Hardenberg 25 maart 2023

Dit zal de laatste editie zijn. HELAAS, de organisatie stopt er na 45 jaar mee:

“We hebben dit besluit om te gaan stoppen met Motormarkt Hardenberg (onderdeel van Motorclub “De Gasschoeve” uit Collendoorn) moeten nemen, omdat het steeds meer moeite kost om de markt georganiseerd te krijgen. Enerzijds door natuurlijk verloop binnen de club waardoor het steeds moeilijker wordt om het rooster met vrijwilligers rond te krijgen. Anderzijds worden er steeds meer eisen gesteld aan het organiseren van de Motormarkt. Hierbij hebben we het o.a. over milieu-eisen en calamiteitenmanagement. In feite moeten we meer doen met minder mensen die steeds ouder geworden zijn.

In 1978 zijn we begonnen met de eerste markt op sportpark “De Boshoek” aan de N34 in Hardenberg. Het idee was ontstaan uit een gebrek aan betaalbare motoronderdelen. Daarnaast was altijd het uitgangspunt dat een bezoek aan de markt betaalbaar zou moeten zijn. Het werd gelijk een succes met 750 betalende bezoekers. Later werden er 2 markten per jaar gehouden, op de laatste zaterdag van maart en de eerste zaterdag van oktober. Dat is altijd zo gebleven. Toch zijn er enkele markten uitgevallen. Tijdens de MKZ-crisis en onlangs tijdens Corona. In 2017 zijn we verhuist naar Manege Hoogenweg, hier zijn de parkeermogelijkheden beter en de bezoekers hoeven niet meer de drukke N34 over te steken.

Zie verder voor alle info: www.motormarkthardenberg.nl

We hopen jullie 25 maart te zien en van deze laatste Motormarkt, samen met handelaren en bezoekers, een gezellig evenement te maken.”, aldus het bestuur.

Het MotorRijwiel dankt de organisatie voor alle fantastische jaren van samenwerking!

Mobiele versie afsluiten