Motorrijwiel

6 april Motormarkt Balkbrug

Op zaterdag 6 april 2024 vindt in en rondom manege De Diamanthal alweer de tweede editie van Motormarkt Balkbrug plaats. In de manege en op het verharde buitenterrein zal er weer een ruim aanbod zijn van motoren, bromfietsen en onderdelen.

Doorstart motormarkt Hardenberg
Vorig jaar september nam men in Balkbrug het stokje over van de bekende Motormarkt Hardenberg. Met hulp van een groot aantal enthousiaste vrijwilligers maakte de Motormarkt een succesvolle doorstart in de daarvoor uitstekend geschikte Diamanthal. 6 april wordt daar nu dus voor de tweede keer weer een gezellige en in alle opzichten betaalbare markt opgezet voor de liefhebbers. Vriendelijke prijzen voor een kraam, maar ook voor de entree en in de horeca zullen weer schappelijke prijzen gelden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en ook het parkeren is gratis.

Gevarieerd aanbod
Het aanbod van motoren en bromfietsen varieert van klassiek tot modern, van Adler tot Zündapp, van zescylinder tot ééncylinder, van Duits tot Amerikaans. Gereedschappen, literatuur en kleding mogen daarbij uiteraard ook niet ontbreken. Uniek is dat veel aanbod afkomstig is van particulieren. Vaak worden er onderdelen aangeboden waarvan menigeen dacht dat deze niet meer te verkrijgen waren. Soms doet een voormalige handelaar zijn complete privécollectie hier van de hand.

Gezelligheid staat bovenaan
De Motormarkt Balkbrug wordt georganiseerd door Stichting Paardensport Avereest. De leden helpen als vrijwilliger om er voor iedereen een geslaagde dag van te maken. Voor toegangsprijs van slechts € 5,00 kunnen de bezoekers genieten van alle bezienswaardigheden, de fijne sfeer en de gezelligheid waar de motormarkt bekend om staat.

Naast de beroepsmatige standhouders die in de ruime manegehallen staan, is er ook veel standruimte op de verharde buitenplaatsen. Balkbrug ligt 20 kilometer van de Duitse grens. Een flink aantal standhouders en bezoekers is dan ook uit Duitsland afkomstig. Maar ook standhouders uit andere delen van Europa zijn als de kippen bij om in Balkbrug hun waren te slijten.

Tweemaal in 2024 een Motormarkt Balkbrug
In 2024 worden er dus twee motormarkten georganiseerd in Balkbrug. Noteer de komende data alvast in Uw agenda: zaterdag 6 april 2024 en zaterdag 21 september 2024.

Bezoekersinfo: www.motormarktbalkbrug.nl

Entree 5,- euro per persoon,  kinderen tot en met 12 jaar gratis entree.

Aanvang markt is 08:00   –   einde markt is 16:00 uur.   Parkeren is gratis

Manege De Diamanthal, Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug.

Balkbrug ligt op de kruising van de provinciale wegen N377 en N48. Bezoekers kunnen de bewegwijzering vanaf deze wegen volgen tot aan ons gratis parkeerterrein. Welkom in Balkbrug !!

Mobiele versie afsluiten