Nieuws

25 september NVT Woerden (afgelast)

UPDATE 16 augustus.

30e editie Nationaal Veteraan Treffen AFGELAST !!!

Ook dit jaar geen Nationaal Veteraan Treffen! Heel jammer… Het zal voor de vele liefhebbers van klassieke tweewielers een teleurstelling zijn, maar het Nationaal Veteraan Treffen gaat voor de tweede keer op rij OOK DIT JAAR NIET DOOR! Op 13 augustus j.l. werd duidelijk dat het organiseren van het evenement volgens de huidige restricties vrijwel onmogelijk is met tevens onvoldoende zicht op tijdige versoepelingen. Helaas, want de voorbereidingen voor de 30e editie waren al in volle gang en de organisatie zag aanvankelijk voldoende mogelijkheden er weer een spetterend evenement van te maken! Maar de ingewikkelde regelgeving, maatregelen als registreren van bezoekers, een maximum aantal van 750 personen, verplichte tickets en coronatoegangsbewijzen maken het organiseren van het evenement wel heel erg lastig en kostbaar. Daarnaast komt dit alles de spontaniteit en sfeer niet ten goede!

30e editie Nationaal Veteraan Treffen

UPDATE 16 juli

NVT UPDATE

We ontvingen medio juli het navolgende bericht van het team van het Stichting Nationaal Veteraan Treffen Woerden. We delen het graag met jullie. Ondertussen hopen ook wij vurig dat het NVT kan doorgaan. Dat verdient het sympathieke team, maar ook wij als liefhebbers. Toch? 🙂

Nationaal Veteraan Treffen onder voorbehoud …

De organisatie heeft de uitwerking van de 30e editie het evenement al aardig op de rit. Er is echter nog geen vergunning en er rust, op het moment van schrijven van dit persbericht medio juli, een verbod op evenementen als het Nationaal Veteraan Treffen. Uiteraard is er nagedacht over alternatieve scenario’s en de contacten met sponsoren, vrijwilligers en leveranciers zijn warm gehouden. Na ruim een jaar waarin velen getroffen zijn door de coronacrisis en niets vanzelfsprekend meer lijkt, is de behoefte aan een NVT als vanouds misschien wel groter dan ooit. Wegens allerlei werkzaamheden rond het Exercitieveld zullen er dit jaar wel minder plaatsen zijn voor kramen en standplaatsen. Dus clubs en handelaren, meld je snel want vol=vol!

Voor alle “echt oude” motorvoertuigen met een blauw kenteken wordt ditmaal een speciale plaats op het veld gereserveerd. In de Paddock is er dit jaar een unieke presentatie van het 135 jaar oude merk Eysink, welke wordt verzorgd door de Eysinkclub. Tevens is er in de middag een spetterend optreden van de Amazing Stroopwafels met enkele speciale nummers die betrekking hebben op het evenement.

Natuurlijk is er ook weer bekende Kaasrit, een prachtig rondje rond de stad Woerden waarvan het startsein traditioneel gegeven zal worden door de burgemeester van Woerden. Het geheel zal als vanouds weer aan elkaar gepraat worden door de speakers Anton en ome Piet. Ook zijn er weer mooie prijzen te winnen voor de “Best in Show”’ voertuigen en de clubstand die het meest in het oog springt.
Kortom, de organisatie is er klaar voor, houdt de website en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Vermoedelijk zullen er nog wel coronamaatregelen gelden, dus zorg dat de CoronaCheck-app op je mobiel staat, zodat er bij de ingang een snelle check uitgevoerd kan worden. Natuurlijk is een geldig vaccinatiebewijs samen met een geldige ID-kaart ook goed.
Hartelijke groet,
Het NVT Team

Let op! Kijk dus voor uw bezoek beslist even op https://www.nationaalveteraantreffen.com/ of de beurs definitief kan doorgaan en zo ja welke maatregelen zijn getroffen.

Overig nieuws

Motorrijwiel als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.