Motorrijwiel

25-26 maart Technorama Kassel

PERSBERICHT

38e Technorama op 25 + 26 maart 2023

Start van de oldtimerlente op het Technorama Kassel
Als de oldtimers op 25 en 26 maart aankomen op het Technorama in Kassel, dan is het  weer zover: de klassieke auto- en motorscene komt bijeen om hun voertuigen voor het nieuwe te presenteren het seizoen weer op gang krijgen.
|
Zo draait het in 11 beurshallen en op het buitenterrein vrijwel alles wat te maken heeft met oldtimers en youngtimers op twee en vier wielen. De exposanten presenteren een breed scala aan reserveonderdelen, accessoires en complete voertuigen. Er is een divers aanbod voor sleutelaars en verzamelaars op oldtimer onderdelen, restauratiemateriaal, literatuur, leren kleding, accessoires etc. in de 4 hallen van de traditionele onderdelenmarkt en op het buitenterrein.

Twee complete motorbeurshallen, Hal 10 en 11, met motorclubs, rondetafels en specialisten vormen het platform voor het uitwisselen van ervaringen en de unieke kans om de motorgeschiedenis live te beleven. mooie klassiekers, fantasierijke unica en een diversiteit aan fietsen, bromfietsen, bromfietsen en scooters gepresenteerd en te bewonderen.

De openingstijden zijn op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zondag van 9.00 tot 16.00 uur
De tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren, direct aan de Kermis, is gratis!

Meer informatie is te vinden op www.technorama.de of op Facebook en Instagram.
Facebook: www.facebook.de/technorama.der.oldtimermarkt.in.europa
Instagram: www.instagram.com/technorama_der.oldtimermarkt

Locatie: tentoonstelling centrum Kassel Damaschkestraße 55 34121 Kassel

Organisator: Jens Güttinger e. K. Schülinstr. 1 89073 Ulm | Telefoon: 0049 (0)731 18968-0 E-mail: info@technorama.de | www.technorama.de

Mobiele versie afsluiten